pátek 24. dubna 2015

OBLÍBENCE BŘEZEN 2015

OBLÍBENCI BŘEZEN 2015

Mezi březnové oblíbence se probojovalo pouze pár produktů. Některé se asi probojují mezi oblíbence za celý rok 2015. A které? Nechte se překvapit a čtěte dál.



MARY KAY -Sheer dimension powder - Pearls (Opalescent)
Rozjasňující pudr v růžovo stříbrné barvě si mě v březnu získal.  Jde krásně vrstvit, ale skvělé rozjasnění se s ním vytvoří už při lehkém doteku na tvářích. Někdy ho používám na  projasnění vnitřního koutku nebo rozjasnění líčení očí jako topper.



YVES ROCHER - Zéro Défaut - Beige 100
Make-up od Yves Rocher nám poprvé a okamžitě si mě získal. Skvěle mi sedne barva a perfektně mi trůní na pleti. Má střední krytí, které se dá zintenzivnit vstvením. Neflekatí, krásně sedí na pleti a drží jak přibitý. Pleť se s ním nevysušuje a nešupinkatí a naopak zůstává krásně vláčná.



CATRICE - Sun glow shimmering bronzing powder - 010 Shimmering bronze
Bronzer má tmavší a světlejší sekci, což velmi oceňuju zvlášť v zimě. V pudru jsou obsaženy drobné zlaté třpytky, které nádherně prozáří pleť. Třpytky nejsou ale super viditelné, takže člověk nevypadá příliš "zářivě".



KIKO - Soft touch blush - 111
Tvářenka trochu práší, ale i přesto dobře drží celý den. Barva vypadá v balení dost tmavá. Ale pokud nemáte super těžkou ruku, vytvoří hezké (a nepřehnané) "začervenání" na tvářích. Zamilovala jsem si její čeveno cihlovou barvu.



PUPA - Vamp! mascara
Řasenka s kartáčkem ve tvaru přesýpacích hodin. Hezky prodlužuje a zahušťuje řasy. S výsledkem řasení jsem spokojená i v pozdních odpoledních hodinách. Řasy nepadají dolů, ale barva se z řas trochu obtiskává. Není to sice nijak dramatické, ale díky tomu řasenku znovu určitě nekoupím.



L´OREAL - La Couleur infaillible stíny
Oba stíny, které vlastním (027 Goldmine a 002 Hourglass beige) jsem používala pro projasnění líčení očí nebo jako jediný stín ke výrazným linkám. Stíny krásně drží a neopadávají pod oči (i když jsou hodně třpytivé). Používám pod ně Moontouch mastné stíny od Dermacolu jako primer. Stíny sami o sobě mají velmi zvláštní konzistenci - je to něco mezi slisovaným pigmentem a pěnou. Na nanášení používám placatý štětec na oční stíny nebo jen prst.



DERMACOL - Moontouch stíny - odstín 2
Krémové stíny v lehce růžové barvě s jemnými stříbrnými třpytkami. Často je používám jako podklad pro stíny, které ráda opadávají (nebo já se bojím, že opadávat budou). Absolutně jsem si je zamilovala a používám je jako primer skoro denně. Občas jsou jediným stínem v mém "nahém" líčení.


SEPHORA - Long-lasting eyeliner - 14 fancy violet
Dlouhotrvající tekuté linky v bezvadné fialové barvě. mají klasický fixový aplikátor, drží opravdu dlouho a nedělají krustu (takže se i dobře odličují). Před použitím je nutné dobře protřepat, aby se barva dobře promíchala.



ASTOR - 24h perfect stay eye shadow + liner - 600 deep purple
Jumbo tužka ve fialové barvě. Krásně měkká s perfektní výdrží. V 90% jí používám jako tužku na spodní linku. Vydrží opravdu celý den.



FLORMAR - Style matte - S04
Tužka v tělové barvě, kterou používám na vodní linku. Drží celý den a vytváří jemné projasnění oka. Už se stala takovou stálicí v mojí rutině.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat